Ga naar de inhoud

Stormschade Den Haag

Heeft u last gehad van stormschade in Den Haag en ondervind u problemen met uw dak? Geen enkel probleem, wij hebben in der loop der jaren vele particuliere en zakelijke klanten geholpen met het verhelpen met problemen aan hun dak.

Hierbij te denken aan scheurtjes in de dakbedekking, het ontstaan van lekkages, kortom geen ideale omstandigheden voor de levensduur van uw dak. Een dakinspectie biedt uitkomst, wij komen dan vrijblijvend bij u langs om de huidige situatie te bekijken en op deze manier kunnen wij een inschatting maken van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden en hoeveel tijd hier mee gemoeid is. Zo kunnen we na deze dakinspectie u een indicatie geven van de totale kosten zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. 

Stormschade Den Haag
Stormschade Den Haag

Stormschade voorkomen?

Stormschade kan in vele gevallen voorkomen door een goede voorbereiding. Wij houden altijd rekening met de windbelasting dit doen we door vooraf een berekening te maken. Want bij aanbrengen van dakbedekking dient er altijd rekening gehouden te worden met de wind.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij als geen ander instaan om hier op de juiste manier op te in te spelen zodat u in de meeste gevallen goed voorbereid bent voor een flinke storm. Op deze manier voorkomt u in vele gevallen stormschade aan uw dak.

    | |